Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Lille : Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı attı, Lille farka koştu ... / Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi.

Burak Yılmaz Lille : Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı attı, Lille farka koştu ... / Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi.. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti.

Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı.

Turkish striker Yılmaz scores 1st goal as Lille tops Ligue ...
Turkish striker Yılmaz scores 1st goal as Lille tops Ligue ... from idsb.tmgrup.com.tr
35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Burak yılmaz (born 15 july 1985) is a turkish professional footballer who plays as a striker for french club lille and the turkish national team. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.

Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor.

Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.

Burak Yılmaz ilk golünü attı Lille kazandı
Burak Yılmaz ilk golünü attı Lille kazandı from bultenistanbul.com.tr
Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Milli futbolcumuz burak yılmaz, lille'de 11 çıktığı ilk maçta asist yaptı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti.

Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını.

Lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90 dakika sahada kaldı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı.

Burak Yılmaz, Lille formasıyla ilk maçına çıktı - Spor
Burak Yılmaz, Lille formasıyla ilk maçına çıktı - Spor from foto.haberler.com
Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Bu videomda burak yılmaz ın şampiyonluğa götüren golleri videosunu yaptım. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle.

Lille'in diğer futbolcuları mike maignan'ın yüzde 28,7 ve benjamin andre'nin yüzde 9,6 oy aldığı ifade edilen açıklamada, kral (burak yılmaz) kesinlikle lille taraftarlarının kalbini kazandı burak yılmaz. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz.

Posting Komentar

0 Komentar